Den lille bog om

Forfatter Molly Mørch
Illustrationer af Sara Koppel
Redaktør Pernille Arvedsen, Forlaget Cobolt.

Forfatter Molly Mørch Den lille bog om... kussen
Forside: Den lille bog om

Den 10/9 2020 udkom “Den lille bog om…” på Forlaget Cobolt.
Bogen er til alle aldre fra 10 år, og er med sine smukke illustrationer og informative, ikke dømmende, til tider humoristiske og poetiske sprog let og underholdende at læse. Bogens formål er at give et sprog til at tale om kønsdelene, at give mod til at søge hjælp hvis man har brug for det, og at inspirere til at udforske enten sig selv eller sin partner.
Bogen er gennemillustreret af Sara Koppel. Forfatter Molly Mørch.
Du kan bestille bogen her

Herunder et par enkelte billeder fra bogen. Se pressemeddelelse fra forlaget under billederne.

Den lille bog om kussen
Indholdsfortegnelse
Sara Koppel Den lille bog om
Illustration af Sara Koppel fra kapitlet om menstration
Rengøring af kussen vulva vagina
Kapitlet om rengøring, forfatter Molly Mørch

Pressemeddelelse

Den lille bog om …’ er en revolutionerende og smukt tegnet guide til kussen. Molly Mørch introducerer, beskriver og aftabuiserer alle kroge og afkroge af det mest hemmelige kønsorgan i verden. Bevæbnet med sin hardcore feminine streg og gennemsigtigheden som følgesvend fører  Sara Koppel læseren ind og op i dybet. Livmoderhalsen. Til væskerne. Til det store svulmelegeme, klitoris. Og til den ikke-eksisterende jomfruhinde. 

Den lille bog om …’ er en faktabaseret hyldest til vulva og vagina og et opgør med de tabuer, myter og fortrængninger der til stadighed klæber sig til abekatten, babyfabrikken, bamsen, bananekspressen, bananslusen, bankekødet, billethullet, blomsten, bluslen, blomsterbedet, blyantspidseren, blækhuset, bollehullet, bæveren, bøffen, børnehullet, cunnus, cunt, cylinderen, den

Om Molly Mørch forfatter

Udover mit virke som terapeut, er det en stor del af mit liv at skrive. Jeg har altid skrevet, men først for et par år siden begyndte skriveriet at tage mere konkret form. Jeg har skrevet en række artikler til min hjemmeside, der primært er rettet mod mine klienter, og senest også bogen “Den lille bog om …”.

Samtidig arbejder jeg nu på flere faglitterære projekter, også indenfor seksualitet, krop og psyke, jeg meget håber ser dagens lys indenfor overskuelig fremtid. Herover en præsentation af “Den lille bog om…”, link til hvor du kan købe den, samt senere link til artikler her på siden.

Hvis du ønsker et presseeksemplar eller andet materiale må du gerne sende mig en mail på molly@mollymorch.dk

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.