Om Mollys forfatterskab

Molly Mørch Forfatter

Udover mit virke som terapeut, er det en stor del af mit liv at skrive. Jeg har altid skrevet, men først i 2017 begyndte skriveriet at tage mere konkret form. Det er blandt andet blevet til bogen “Den lille bog om… (kussen)” fra 2020 , og “Fødselsforberednde Mellemkødsmassage” i 2022. Herudover har jeg skrevet en række artikler her på hjemmesiden, samt en række artikler for Peech.

Jeg arbejder i øjeblikket på flere faglitterære projekter, også indenfor seksualitet, krop og psyke, jeg meget håber bliver til udgivelser i de kommende år. For at støtte op om mit forfatterskab, og for at have selvbestemmelse over mine værker har jeg stiftet Forlaget KOM i 2022, hvor den første udgivelse blev “Fødselsforberedende Mellemkødsmassage”. illustreret af Line Birgitte.

Køb mine bøger

Salg af mine bøger er gennem mit forlags hjemmeside: Forlaget KOM. Når du køber direkte via mit eget forlag støtter du mit forfatterskab og produktionen af mine kommende bøger, tak for det!

Hvis du ønsker et presseeksemplar eller andet materiale, må du gerne sende mig en mail på molly@mollymorch.dk

Artikler

Heruder finder du de seneste artikler af Molly her på hjemmesiden.

Den lille bog om

Forfatter Molly Mørch Den lille bog om... kussen
Forside: Den lille bog om

Forfatter Molly Mørch
Illustrationer af Sara Koppel
Redaktør Pernille Arvedsen, Forlaget Cobolt.

Den 10/9 2020 udkom “Den lille bog om…” på Forlaget Cobolt. Du kan købe bogen her.

Bogen er til alle aldre fra 10 år, og er med sine smukke illustrationer og informative, ikke dømmende, til tider humoristiske og poetiske sprog let og underholdende at læse. Bogens formål er at give et sprog til at tale om kønsdelene, at give mod til at søge hjælp hvis man har brug for det, og at inspirere til at udforske enten sig selv eller sin partner.
Bogen er gennemillustreret af Sara Koppel. Forfatter Molly Mørch.
Du kan bestille bogen her

Herunder et par enkelte billeder fra bogen. Se pressemeddelelse fra forlaget under billederne.

Pressemeddelelse

Den lille bog om …’ er en revolutionerende og smukt tegnet guide til kussen. Molly Mørch introducerer, beskriver og aftabuiserer alle kroge og afkroge af det mest hemmelige kønsorgan i verden. Bevæbnet med sin hardcore feminine streg og gennemsigtigheden som følgesvend fører  Sara Koppel læseren ind og op i dybet. Livmoderhalsen. Til væskerne. Til det store svulmelegeme, klitoris. Og til den ikke-eksisterende jomfruhinde. 

Den lille bog om …’ er en faktabaseret hyldest til vulva og vagina og et opgør med de tabuer, myter og fortrængninger der til stadighed klæber sig til abekatten, babyfabrikken, bamsen, bananekspressen, bananslusen, bankekødet, billethullet, blomsten, bluslen, blomsterbedet, blyantspidseren, blækhuset, bollehullet, bæveren, bøffen, børnehullet, cunnus, cunt, cylinderen, denBook din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.