Køb bøger skrevet af Molly Mørch. Køb bøgerne direkte hos mig. På den måde støtter du mit forfatterskab direkte, det betyder at jeg har bedre mulighed for at skrive flere bøger. Bestiller du via nedenstående links kommer du over på hjemmesiden for Forlaget KOM. Det er mit eget forlag, og bøger solgt herigennem er den bedste måde at støtte mit forfatterskab. Vær opmærksom på at linket åbner en ny fane. Tak fordi du køber bøger direkte.

S3X 1

S3X 1  er første bind i novellesamlingen S3X, der er udgivet på forlaget People’s i 2023 i et samarbejde med Peech. Dette bind indeholder noveller af nne Sofie Boelsmand, Bryn R. Frederiksmose, Cecilie Bødker, David Jørgensen, Ida Marie Hede, Laura Ringo, Molly Mørch, Niels Henning Krag Jensby, Sofie Diemer, Stine Greve og Tomas Lagermand Lundme.

Køb bogen ved at klikke her.

S3X 2

S3X 2  er andet bind i novellesamlingen S3X, der er udgivet på forlaget People’s i 2023 i et samarbejde med Peech. Dette bind indeholder noveller af Elias Sadaq, Frida Retz, Glenn Bech, Laura Hogriffe, Lyn Højer Nielsen, Mathilde Elgaard Christiansen, Nikolaj Tange Lange, Oliver Jensen, Pernille Abd-El Dayem, Rosa Ejrnæs, Sascha Trier Olsen og Solvej Amalie Joensen.

Køb bogen ved at klikke her.

Den lille bog om

Den lille bog om …udforsker det mest sagnomspundne kønsorgans mange steder og muligheder. Den er en visuel hyldest, der navngiver og inspirerer, tegner og fortæller.
Skrevet af Molly Mørch.
Illustreret af Sara Koppel.
Udgivet på forlaget Cobolt 2020.

Køb bogen ved at klikke her.

Fødselsforberedende Mellemkødsmassage

Har du også fået at vide, at du skal massere dit mellemkød frem mod fødslen? Ved du hvordan? Der er hjælp at hente i denne håndbog, der guider dig gennem massagen, så du kan lave den enten alene, eller med en partner.

Skrevet af Molly Mørch.
Illustreret af Line Birgitte.
Udgivet på forlaget KOM 2022.

Køb bogen ved at klikke her.