Hvad er supervision?

Supervision er faglig vejledning, støtte og refleksion i samspil. Supervision er en måde at arbejde med de personlige udfordringer der kan influere på ens faglighed og professionalisme. Hvordan man er sig selv i den professionelle rolle. I mange fag er supervision en naturlig del af arbejdslivet.

Hvem kan komme i supervision?

Jeg tilbyder især supervision til psykoterapeuter, alternative behandlere og små selvstændige der har brug for en hjælpende hånd til at klare arbejdslivet. Men mange faggrupper kan have god gavn af supervisionssamtaler.

Hvad er forskellen på supervision og terapi?

Forskellen på supervision og terapi er overordnet set at supervision som udgangspunkt handler om hvordan man begår sig i sin professionelle rolle, eller på sit arbejde. Det vil ofte være meget personlige problemstillinger, men samtalerne har en anden karakter. Supervision vil ofte være mere afgrænset arbejdslivet, hvor terapi kan være mere bredt. Dog vil der i nogle supervisionsforløb være dele der kræver en mere terapeutisk kontrakt.

Supervision kan trækkes fra i regnskabet

Er du selvstændig kan du trække supervision fra i regnskabet. Ligesom andre arbejdsrelaterede udgifter er supervision med til at bygge dig og din forretning op. Supervision er derfor en udgift der relaterer sig til din virksomhed.

Supervision som en del af din uddannelse

Er du ved at blive certificeret psykoterapeut kan det være et krav med et vist antal timers supervision. Jeg er uddannet supervisor, certificeret terapeut og chok/traume terapeut fra Bodynamic og tilbyder både supervision og uddannelsesterapi. Er du igang med en uddannelse et andet sted end Bodynamic kan du søge om dispensation hvis du særligt gerne vil i supervision hos mig. Dispensationen søger du hos din uddannelsesudbyder.