Herunder kan du læse anbefalinger af Molly Mørch og oplevelser af de forskellige behandlinger.

TERAPI
SOFIE, KØBENHAVN
“Jeg startede hos Molly en mørk januar i 2021. Jeg havde fået et psykisk sammenbrud efter min far døde i 2019. Samtidig var jeg gået fra min psykisk voldelige kæreste, som jeg havde været sammen med i 8 år. Jeg befandt mig dybt nede i en tilstand af angst, depression og identitetskrise. Min søster anbefalede mig Molly, og jeg begyndte terapien online på grund af corona. Selvom vores første møde fandt sted gennem en skærm, kunne jeg med det samme mærke Mollys varme. Jeg indledte et fast terapiforløb hver anden uge i det næste år, og derefter skiftede jeg til hver 3. uge og til sidst 1 gang om måneden. Samtidig med min individuelle terapi gennemgik jeg to andre separate forløb hos Molly, parterapi og gruppeterapi.

Molly har bogstaveligt talt haft hænderne nede i hele min verden, og jeg er så taknemmelig for den hjælp hun har givet mig. Molly har lært mig at sætte grænser, mærket mere til min lyst, rumme voldsomme følelser samt gøre plads til nogle mere balancerede. Jeg gik hos Molly i 3 år og stoppede her for nylig. I dag lever jeg et meget mere balanceret liv, jeg har fået min glæde og styrke tilbage. Selvom det føles godt at stå på egne ben igen, så vil jeg savne det rum Molly har skabt for mig. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hvis jeg falder igen, så er hun kun en telefonopringning væk.”

TERAPI
KAMILLA, KØBENHAVN
“Jeg har en fortid med traumer fra vold i hjemmet (både psykisk og seksuel vold), som har resulteret i PTSD. Derudover har jeg udfordringer med forladthed og tilknytning som jeg har med mig fra min barndom.
Gennem individuelle behandlinger med somatisk terapi, har Molly faciliteret og støttet mit arbejde og min forståelse af disse dele af mit væsen. Vi har arbejdet med samtaleterapi så jeg nu har sprog for mine udfordringer, og forståelse for de indre mekanismer der knytter sig til mine traumer.
Jeg har svært ved at mærke min krop og dissocierer ofte uden at lægge mærke til det. Gennem kropsarbejdet med Molly, og øvelser hjemme mellem behandlingerne, er jeg stille og roligt igang med at genfinde kontakten med min krop, så jeg nu er mere bevidst om hvordan min krop opfører sig under pres.
Molly er empatisk, gennemskuer mit pis, og rummer mine udfordringer. Hun hjælper mig med at se både min frygt og mine håb om fremtiden i øjnene, og giver mig nye perspektiver på mit liv. Jeg har fået værktøjer og de manglende brikker i puslespillet der stimulerer min egen proces imellem behandlingerne. Molly har hjulpet mig med at flytte et bjerg i sneglefart, så der ikke har været stenskred, og jeg ved nu at jeg nok skal komme godt igennem.

TERAPI
ANNETTE, FREDERIKSSUND
“Jeg startede i et forløb hos Molly, fordi jeg havde brug for at få nogle følelser på plads i forhold til min seksualitet. I længere tid havde jeg leget med tanken om at blive/være domina i mit parforhold, og jeg var forvirret. Jeg er virkelig glad for, at jeg prioriterede både min tid og mine penge hos hende, for Molly forstod mig med det samme, og jeg fik øvelser med hjem for hver session. Nogle af øvelserne var jeg længere tid om at integrere end andre, men så skød vi bare tiden 14 dage eller længere. Og det er det skønne ved Molly, hun ser dig, lytter til dine behov og former forløbet så det er skræddersyet til dig, dine behov, drømme og ønsker.
Molly får de allerbedste anbefalinger fra mig.”

Jeg vil gerne vise flere anbefalinger af Molly Mørch, så hvis jeg må dele din er du meget velkommen til at sende den til mig på molly@mollymorch.dk. Hvis du gerne vil dele din historie på Instagram er du velkommen til at tagge min profil.