Herunder kan du læse anbefalinger af Molly Mørch og oplevelser af de forskellige behandlinger.

TERAPI
KAMILLA, KØBENHAVN
“Jeg har en fortid med traumer fra vold i hjemmet (både psykisk og seksuel vold), som har resulteret i PTSD. Derudover har jeg udfordringer med forladthed og tilknytning som jeg har med mig fra min barndom.
Gennem individuelle behandlinger med somatisk terapi, har Molly faciliteret og støttet mit arbejde og min forståelse af disse dele af mit væsen. Vi har arbejdet med samtaleterapi så jeg nu har sprog for mine udfordringer, og forståelse for de indre mekanismer der knytter sig til mine traumer.
Jeg har svært ved at mærke min krop og dissocierer ofte uden at lægge mærke til det. Gennem kropsarbejdet med Molly, og øvelser hjemme mellem behandlingerne, er jeg stille og roligt igang med at genfinde kontakten med min krop, så jeg nu er mere bevidst om hvordan min krop opfører sig under pres.
Molly er empatisk, gennemskuer mit pis, og rummer mine udfordringer. Hun hjælper mig med at se både min frygt og mine håb om fremtiden i øjnene, og giver mig nye perspektiver på mit liv. Jeg har fået værktøjer og de manglende brikker i puslespillet der stimulerer min egen proces imellem behandlingerne. Molly har hjulpet mig med at flytte et bjerg i sneglefart, så der ikke har været stenskred, og jeg ved nu at jeg nok skal komme godt igennem.

INTIM ARVÆVSMASSAGE
ANNA, KØBENHAVN
“Jeg skriver for at fortælle dig, at det har gjort en kæmpe forskel, bare de to gange, jeg har været hos dig. Mit underliv føles næsten fuldstændig som før jeg fødte. Efter 2. gang, kunne jeg have sex uden at mærke noget som helst arvæv, og nu er jeg gravid igen.  
Jeg ville ønske at alle der har født kendte til dig.
Så en kæmpe tak for din hjælp, og jeg kommer forbi igen, inden den skal ud”

SOMATISK TERAPI
ANNETTE, FREDERIKSSUND
“Jeg startede i et forløb hos Molly, fordi jeg havde brug for at få nogle følelser på plads i forhold til min seksualitet. I længere tid havde jeg leget med tanken om at blive/være domina i mit parforhold, og jeg var forvirret. Jeg er virkelig glad for, at jeg prioriterede både min tid og mine penge hos hende, for Molly forstod mig med det samme, og jeg fik øvelser med hjem for hver session. Nogle af øvelserne var jeg længere tid om at integrere end andre, men så skød vi bare tiden 14 dage eller længere. Og det er det skønne ved Molly, hun ser dig, lytter til dine behov og former forløbet så det er skræddersyet til dig, dine behov, drømme og ønsker.
Molly får de allerbedste anbefalinger fra mig.”

MASSAGE
SOLVEIG, BAGSVÆRD
“Hvor er jeg glad for at jeg opdagede dig. Du er bare helt utrolig dygtig. Har været ved mange forskellige, men ikke prøvet en som dig, der bare kan mærke hvad der er behov for. Cupping virker virkelig godt mod spændinger i nakken, og sidst gav du mine ben og ankler en god omgang, så mine smerter forsvandt og jeg igen kunne sidde på knæ. Tak for det. Glæder mig allerede til næste behandling.”

Jeg vil gerne vise flere anbefalinger af Molly Mørch, så hvis jeg må dele din er du meget velkommen til at sende den til mig på molly@mollymorch.dk. Hvis du gerne vil dele din historie på Instagram er du velkommen til at tagge min profil.