For booking, foredrag, kontakt eller andre forespørgsler til Molly Mørch, skriv til molly@mollymorch.dk. Det er også muligt at ringe til mig på tlf nr 24491767, men da meget af min arbejdstid er med klienter, tager jeg sjældent telefonen. Sms er derfor bedst og så ringer jeg tilbage.

ADRESSE
Klinikken finder du på Lille Farimagsgade 1, kld tv, 2100 Østerbro.
Pakker sendes til Molly Mørch, Stengårdsvænge 142, 2800.

ONLINE BOOKING
Du kan booke din behandling online her (via en anden hjemmeside, åbner i nyt faneblad).

PRISER
60 min.: 925kr (fra 1 juni 2024: 965kr)
90 min.: 1375kr (fra 1 juni 2024: 1445kr)
120 min.: 1850kr (fra juni 2024: 1925kr)
OBS: Parterapi er altid 90 min. og første gang i parterapi er 120 min.
Første gang til individuel terapi er altid 90 min.

GRUPPETERAPI
Gruppeterapi eller kortere kurser i små grupper udbydes løbende. Det aktuelle udbud vil være at finde under menupunktet terapi og gruppeforløb. Den aktuelle pris for grupper er 500kr pr gang v forløb a to timer der løber over et halvt år. Ønskes et særligt gruppeforløb send da en mail.

FOREDRAG
Foredrag planlægges til den enkelte lejlighed og prissættes herefter. Kontakt mig for yderligere information samt ledighed. Minimumspris pr arrangement er 2 x timepris (925kr) plus transport.

UNDERVISNING
Er du interesseret i at booke mig som underviser er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er fast underviser på AM massageskole i flere fag og specialer. Herudover har jeg undervist på blandt andet Krogerup Højskole, samt i egne udviklede workshops i eget regi.

NEDSAT TAKST
Der er løbende et begrænset antal pladser forbeholdt studerende og arbejdsledige med særlige økonomiske udfordringer til nedsat pris til personer som har et særligt akut behov. Jeg kan desværre ikke tilbyde alle studerende eller arbejdsledige disse priser, men kontakt mig, Molly Mørch, hvis du er særligt udfordret. Nedsat takst er altid i tidsrummet 10 til 14 på hverdage. Prisen for nedsat takst er pt 600 kr i timen. Nedsat takst tildeles 10 gange af gangen. Såfremt ens økonomiske situation ændres til det bedre, forventes det at man overgår til almindelig takst, således at en anden kan få glæde af pladsen.