Velkommen til min lille klinik.

Klinikken ligger mellem Lyngby og Bagsværd, tæt på Stengården station, lidt nord for København. Du kan tage s-tog til Stengården som er tættest på, eller Lyngby, så skal du beregne tid til en lidt længere gåtur. Tætteste busstop er “Stenkrogen” på Stengårds Allé. Der er mulighed for at parkere bil ude på vejen ved klinikken.

Vær opmærksom på at der ikke er noget venteværelse, så kom så tæt på din aftalte tid som muligt.

Klinikken er parfumefri. Det betyder at der ikke bruges parfume i hverken vaske eller rengøringsmidler, eller på mig personligt. Jeg opfordrer ligeledes alle mine klienter til at begrænse parfumebrug inden de kommer.

Læs gerne husreglerne nederst på siden inden din første tid. I forbindelse med forebyggelse mod COVID 19 sendes instrukser pr mail når man har booket en aftale.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor.

Husregler

Klinikken skal være et dejligt sted at opholde sig for både dig og mig, så derfor må du gerne læse disse regler inden du kommer.

ANKOMST TIL KLINIKKEN

Der er ikke noget venteværelse, så det er ikke muligt at sidde og vente hvis man kommer for tidligt til sin tid. Det er op til dig at planlægge din tid så du ankommer til den tid vi har aftalt. Hvis du kommer for sent kan der ikke umiddelbart forlænges i den anden ende.

Når du kommer ind må du gerne stille dine sko på måtten lige indenfor døren. Der er hjemmesko til at tage på så du ikke kommer til at fryse tæerne.

Klinikken er parfumefri. Det betyder både at der ikke anvendes parfume i rengørings- og vaskemidler, og at jeg ikke bruger parfume. Du må derfor gerne undlade eller begrænse parfumebrug inden ankomst.

MENS DU ER HER

Hvis du har brug for at gå før er det vigtigt at du siger det til mig inden vi går i gang.

Jeg skal nok holde styr på tiden.

Telefoner og andre elektroniske dimser er slukket for lyd og vibration mens du er her.

Der afregnes altid fra gang til gang. Det betyder at du betaler for din behandling mens du er her.

Der aftales typisk en ny tid mens du er her. Det er meget lettere og sparer os en masse tid.

Hvis du bliver hentet er det vigtigt at den der henter dig bliver ude på vejen med mindre andet er aftalt inden vi går i gang. Det forstyrrer mindst muligt. 

EFTER DU HAR VÆRET HER

Jeg hører altid gerne fra mine klienter pr mail, men det er ikke altid at jeg har mulighed for at give lange svar eller læse meget lange beskeder. 

Man aftaler bedst en ny tid pr mail hvis man ikke har aftalt en tid sidst man var her.
Jeg bliver altid meget glad for ros og anbefalinger på diverse sociale medier, eller pr mail.

AFBUD

Afbud skal ske senest dagen inden aftalen. Sker afbud på dagen afregnes 50% af den aftalte pris ved næste fremmøde. Afbud skal ske pr mail, ikke på facebook eller andre sociale medier.

Bliver du pludseligt i tvivl om du har lyst til at komme og er i gang med et forløb er det en god ide at skrive til mig. Det kan nogle gange være en helt naturlig del af processen og er nogle gange et symtom på at der bliver arbejdet på noget som er svært og vigtigt. Det er ikke farligt, men vigtigt at tale om.

Tak fordi du tog dig tid til at læse klinikkens husregler.