Styrk jeres følelsesmæssige og kropslige intimitet

Denne workshop er for par, som gerne vil styrke både den følelsesmæssige og den kropslige intimitet og forbindelse. På workshoppen vil i blive præsenteret for viden, øvelser og træning i kan bruge til at styrke jeres parforhold fremadrettet.

Workshoppens indhold

Denne 1-dags workshop roterer omkring to emner: følelsesmæssig intimitet og kropslig intimitet. Følelsesmæssig intimitet er betegnelsen for den nærhed der kan opstå imellem to mennesker hvor man oplever at man kender hinanden på et dybere plan. Det er en tilstand hvor man ved hvordan ens partner søger at være forbundet og hvordan de udtrykker deres behov, og hvor man i disse tilfælde vælger at imødekomme disse. Kropslig intimitet er den måde man kropsligt møder hinanden, i alt fra små dagligdags berøringer til sex. I mit arbejde med klienter, er det nemlig min erfaring at disse to elementer, især i det lange parforhold, er med til at understøtte hinanden. Det betyder at når man arbejder på den følelsesmæssige intimitet, så giver det en tryg grobund for at arbejde med den kropslige intimitet. Det er vigtigt at understrege at sex i sig selv ikke behøver at være intimt, man kan derfor ikke sige at den følelsesmæssige intimitet nødvendigvis bygges op ved mere sex… men dette kommer vi også omkring.

Hvem er workshoppen til for?

workshop for par

Denne workshop er målrettet par der ønsker at styrke deres parforhold med et sundt fundament. Workshoppen er ressourcebaseret, det betyder at vi arbejder med værktøjer der bygger op. Vi løser derfor ikke konflikter på workshoppen, men når fundamentet er stærk, så er konflikterne ikke så destabiliserende. Man er velkommen både som nyere par eller hvis man har været sammen i mange år. Det vigtige er at man har lyst til at være med, og at man er nysgerrig på sin partner.

Workshoppen er for alle over 18, uanset kønsidentitet og seksualitet.

Står man midt i en meget stor krise anbefaler jeg at man booker parterapi, eller tager kontakt til mig inden så vi kan tale om hvad der er godt for jer.

Dette lærer i på denne workshop for par

At komme tættere på hinanden følelsesmæssigt
At skabe strukturer i jeres parforhold der understøtter følelsesmæssig nærhed
Myter om lyst der bremser intimiteten
At forstå hvad kropslig intimitet er (både når det er sex og når det ikke er)
Øvelser der styrker den kropslige og følelsesmæssige intimitet

Praktisk

Workshop for par foregår lørdag d 27/1 kl 10.30-16.30 i København. Der vil være lidt snacks og frugt samt the og kaffe i løbet af dagen. Ønsker man en større frokost må man selv medbringe den, men der er ikke tid til at gå ud og købe den . Det anbefales derfor at spise en stor morgenmad. Der kommer til at være pauser undervejs,

Det koster 2150kr pr par at deltage.

Beløbet betales ved bankoverførsel til:
Reg nr 8125
Konto nr 1250096395

Man er først sikret en plads når man har tilmeldt sig her, samt indbetalt beløbet.