Massage er til dig der har:

SPÆNDINGER
Massage kan afhjælpe kropslige spændinger der stammer fra f.eks. uhensigtsmæssig arbejdstilling, kropsholdning, sovestilling. Psykiske spændinger der stammer fra f.eks. stressende arbejdsliv eller presset hverdag.

BEHOV FOR AT SLAPPE AF
Behov for at få en afslappende kropsoplevelse, hvor du kommer ned i gear og mærker din krop give sig hen til beroligende berøring.

GRAVIDITETSRELATEREDE GENER
Ondt i ryg og bækken, uro eller problemer med at sove, vand i benene mv.

SMERTER & SKADER
Kroniske eller semikroniske smerter der stammer fra kropslige eller psykiske lidelser eller skader. Idrætsskader. Arvæv fra operationer eller ulykker (arvævsbehandling se her).

Hvilken type skal jeg vælge?

Fysiurgisk massage i klinikken

Når du skal booke en tid vælger du bare “kropsbehandling” og så den tid du har lyst til. Du kan vælge imellem 60 og 90 minutter. Tiden er inklusive ankomst, afklædning, påklædning, afregningn og afgang. Når du møder ind til din tid aftaler vi hvillken form for massage du har mest brug for på den pågældende dag.

Herunder er en kort oversigt over hvilke former for massage jeg overordnet tilbyder. Du kan booke massage her

FULDKROPSMASSAGE/FYSIURGISK MASSAGE
En god overordnet massage hvor kroppen bliver masseret og der bliver sat gang i blodomløbet. Dette er en blid massageform, men hvis der masseres på et udsat område kan det være ømt. Massagen tilpasses dine udfordringer og ønsker. Massagen er en kombination af tryk, stræk og ledmobilisering.

GRAVIDMASSAGE
Med hensyntagen til den gravides særlige behov masseres kroppen. Der bruges ekstra tid på at den gravide bliver lagt i et særligt leje så det er muligt at slappe af og modtage massagen. Gravidmassage kan ske fra andet trimester. Her arbejdes types med tryk, stræk og blid ledmobilisering.

AFSTRESSENDE MASSAGE
For personer der oplever at de er stressede, sygemeldte, med PTSD, depression eller lignende er det vigtigt både at modtage berøring, men også at berøringen er tilpasset dette sårbare sted i livet og ikke er for voldsom. Massagen er blid og nærværende og der fokuseres på at opnå en overordnet afslapning og ro. Der anvendes metoder fra fysiurgisk massage, thai yoga massage, stretching, og cupping tilpasset dit behov. 90 minutter anbefales.

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.

Priser

60 min. : 600kr
90 min.: 900kr

Hvor er jeg glad for at jeg opdagede dig. Du er bare helt utrolig dygtig. Har været ved mange forskellige, men ikke prøvet en som dig, der bare kan mærke hvad der er behov for.

Solveig, Bagsværd

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk og lægeeksamineret sports massør fra AM Massageskole, samt flere kortere kurser i blandt andet Thai yoga massage.