Kropsterapi er til dig der har:

SPÆNDINGER DER IKKE VIL GIVE SLIP
Du har måske prøvet at få massage men oplever at dine spændinger ikke vil give slip. Kropsterapi arbejder med spændinger ud fra et psykosomatisk udgangspunkt hvor krop og psyke arbejder sammen.

KRONISKE ELLER VEDVARENDE SMERTER
Kroniske eller semikroniske smerter der stammer fra kropslige eller psykiske lidelser eller skader kan bearbejdes med kropsterapi. Vi arbejder på briksen samtidig med at vi taler om det der sker i kroppen (arvævsbehandling se her).

ET OVERAKTIVT NERVESYSTEM
Nogle mennesker er meget nervøse eller oplever angst på en måde der har sat sig i kroppen. Kropsterapi kan være en måde at tilgå den kropslige tilstand blidt, så man roligt oplever en forandring.

SORG
Vi bearbejder sorg forskelligt som mennesker. Nogle mennesker har brug for at tale om det mens andre bedst bearbejder sorgen gennem kroppen. Her kan kropsterapi være en måde at forløse noget af det kropslige tab som sorgen er et udtryk for.

Ovenstående er eksempler på tematikker eller udfordringer som man kan arbejde med kropsterapeutiske. Det betyder ikke at andre udfordringer ikke er velkomne. Send mig en mail hvis du er i tvivl.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er ikke en beskyttet metode der forklarer fremgangsmåden. Kropsterapi kan derfor være forskelligt alt efter hvilken behandler du vælger. Når jeg arbejder kropsterapeutisk er det en meget blid fremgangsmåde. Vi arbejder primært på briksen men altid i samhørighed med samtalen. Arbejdet fokuserer på de muskelgrupper og områder på kroppen, som har at gøre med de tematikker man kommer med. Jeg arbejder ud fra en forskningsbaseret psykomotorisk forståelse af kroppen.*

Skal jeg vælge terapi i stedet?

Nogle gange vælger mine klienter en kombination af kropsterapi og en mere klassisk terapi med udgangspunkt i samtaleterapien. Har man et behov for at arbejde mere i dybden med tungere terapeutiske temaer anbefaler jeg typisk at man vælger terapi, og så inddrager vi kropsterapien som et ekstra redskab når det giver mening.

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.

Priser

60 min. : 750 kr
90 min.: 995 kr

Hvor er jeg glad for at jeg opdagede dig. Du er bare helt utrolig dygtig. Har været ved mange forskellige, men ikke prøvet en som dig, der bare kan mærke hvad der er behov for.

Solveig, Bagsværd

*Bodynamic