Dette forløb er fuldt booket og allerede i gang. Se i stedet andre forløb under hovedmenuen eller skriv til mig.

Vil du gerne være bedre til at mærke, udtrykke og manifestere dine grænser? Så har du nu muligheden for at være en del af et unikt gruppeforløb hos mig, Molly Mørch. I gruppen vil der være korte undervisningsoplæg, personlig deling og sparring samt gruppeterapeutiske processer. Det er en lille gruppe på kun seks deltagere, dette skaber både plads til den enkelte og tryghed i gruppen. Vi mødes i mine hyggelige lokaler på Lille Farimagsgade 1 på Østerbro.

Temaerne vil være:

Sansning af grænser
Udvikling af grænser
Sådan udtrykker du grænser både verbalt og kropsligt
Den kropslige motor bag grænserne
Familiemønstre og grænser
Hvornår har vi brug for grænser?
Hvad sker der når vores grænser bliver overtrådt?

Hvad er et gruppeterapeutisk forløb?

Gruppeterapi er en noget anderledes terapiform end individuel eller par terapi. Man kommer på med sin egen historie i små bidder, men lærer samtidig af de andres rejse. For nogle vil der også være en udvikling i at være i grupper på en ny måde. Man behøver ikke have gået i individuel terapi eller gruppeterapi før for at deltage i gruppen. Fordi man går sammen i en gruppe er det også billigere end at gå i individuel terapi.

Hvem er gruppen for?

Denne gruppe er fra 18 år, og for personer der identificerer sig som kvinder, queer eller non binære. Den er for dig der gerne vil arbejde med din egen personlige udvikling indenfor især grænser. Du har lyst til at indgå i en gruppe af ligesindede, hvor der både er fokus på den enkelte og gruppen som helhed.

Hvornår?

Gruppen foregår tirsdage fra 16.30-18.30 over seks gange med cirka en måneds mellemrum fra januar til juni. Man binder sig til hele forløbet ved tilmelding.

Grænse Gruppen mødes:
10 januar
7 februar
7 marts
11 april
16 maj
13 juni

Pris og praktisk

Gruppeforøbet koster totalt 2850 kr pr person for hele forløbet, eller 475 kr pr gang (12 sessioner fordelt på 6 mødegange).

Det koster dermed 475 kr pr gang, som betales månedligt hver den første i måneden via bankoverførsel eller mobilepay (fra og med januar til og med maj, juni er betalingsfri da man betaler et depositum ved tilmelding der trækkes fra her). Ved for sent betaling fremsendes faktura med rykkergebyr (250 kr pr rykker). Tilmeldingen er bindende, dog kan købet fortrydes de første 14 dage efter betaling af depositum.

Tilmelding: Tilmelding sker gennem min online booking her. Du er først sikret en plads når du har tilmeldt dig med navn, email og telefonnummer samt har overført depositum på 475 kr til mobilepay 127979 (Molly Mørch). Depositum trækkes fra i sidste ende så du ikke overfører for gangen i juni.

Er du i tvivl

Send mig en besked eller book 20 minutters gratis telefonsamtale via mit bookingsystem. Så kan vi tale om hvad der giver mening for dig.

Hvem er gruppen ikke for?

Af hensyn til gruppens dynamik kan man ikke deltage som par. Står man midt i en krise man har brug for at bearbejde, anbefaler jeg individuel terapi frem for gruppeterapi. Fordi nogle af temaerne er omkring seksuelle grænser, samt gruppens størrelse er denne gruppe ikke for cis mænd (mænd der er tildelt det mandlige køn ved fødslen som identificerer sig som mænd).