Dette forløb starter den 28 august.

Vil du gerne være bedre til at mærke, udtrykke og manifestere dine grænser? Så har du nu muligheden for at være en del af et unikt gruppeforløb hos mig, Molly Mørch. I gruppen vil der være korte undervisningsoplæg, personlig deling og sparring samt gruppeterapeutiske processer. Det er en lille gruppe så der både plads til den enkelte og tryghed i gruppen. Dette grænse gruppe forløb foregår i mine hyggelige lokaler på Indre Østerbro.

Temaerne vil være:

Sansning af grænser
Udvikling af grænser
Sådan udtrykker du grænser både verbalt og kropsligt
Den kropslige motor bag grænserne
Familiemønstre og grænser
Hvornår har vi brug for grænser?
Hvad sker der når vores grænser bliver overtrådt?

Hvad er et gruppeterapeutisk forløb?

Gruppeterapi er en noget anderledes terapiform end individuel eller par terapi. Man kommer på med sin egen historie i små bidder, men lærer samtidig af de andres rejse. For nogle vil der også være en udvikling i at være i grupper på en ny måde. Man behøver ikke have gået i individuel terapi eller gruppeterapi før for at deltage i gruppen. Fordi man går sammen i en gruppe er det også billigere end at gå i individuel terapi.

Hvem er gruppen for?

Denne gruppe er fra 18 år, og for personer der identificerer sig som kvinder, queer eller non binære. Den er for dig der gerne vil arbejde med din egen personlige udvikling indenfor især grænser. Du har lyst til at indgå i en gruppe af ligesindede, hvor der både er fokus på den enkelte og gruppen som helhed.

Hvornår?

Gruppen foregår mandage fra 15.30 – 17.30 over seks gange med 3 uger imellem fra august til december (sidste gang er der 4 uger imellem). Man binder sig til hele forløbet ved tilmelding. Hvis der er enkelte gange man ikke kan deltage er det helt ok.

Grænse Gruppen mødes:
28 august 15.30 – 17.30
18 september 15.30 – 17.30
9 oktober 15.30 – 17.30
30 oktober 15.30 – 17.30
20 november 15.30 – 17.30
18 december 15.30 – 17.30

Pris og praktisk

Gruppeforløbet koster totalt 3000 kr pr person for hele forløbet, eller 500 kr pr gang (12 sessioner fordelt på 6 mødegange). Man betaler 500 kr ved tilmelding.

Det koster dermed 500 kr pr gang, som betales på dage med gruppe inden fremmøde. Man betaler også selvom man bliver forhindret. Dog er den sidste gang betalt for med tilmeldingsgebyret, så der betaler man ikke. Tilmeldingen er bindende, dog kan købet fortrydes de første 14 dage efter betaling af depositum. Manglende betalinger efterkræves med et rykkergebyr på 250 kr pr fremsendt rykker.

Tilmelding: Tilmelding sker gennem min online booking her. Du er først sikret en plads når du har tilmeldt dig med navn, email og telefonnummer samt har overført depositum på 500 kr til mobilepay 127979 (Molly Mørch). Depositum trækkes fra i sidste ende så du ikke overfører for gangen i september.

Er du i tvivl

Send mig en besked eller book 20 minutters gratis telefonsamtale via mit bookingsystem. Så kan vi tale om hvad der giver mening for dig.

Hvem er gruppen ikke for?

Af hensyn til gruppens dynamik kan man ikke deltage som par. Står man midt i en krise man har brug for at bearbejde, anbefaler jeg individuel terapi frem for gruppeterapi. Fordi nogle af temaerne er omkring seksuelle grænser, samt gruppens størrelse er denne gruppe ikke for cis mænd (mænd der er tildelt det mandlige køn ved fødslen som identificerer sig som mænd).