SOMATISK TERAPI ER FOR DIG MED:
SEKSUELLE PROBLEMSTILLINGER
Du har svært ved at nyde sex, vil gerne vil gerne have mere lyst til sex, vil gerne vil blive bedre til at tage initiativ til sex, ikke føler dig sexet (nok).

FØLGER AF TRAUMER
Du der har et højt dagligt alarmberedskab, er meget bange/ked af det, som ikke stoler på andre mennesker, der kan have svært ved at bede om hjælp, har diffuse smerter i kroppen, er meget træt, som har flash backs, er dissocieret/ikke til stede/inde i en osteklokke.

KROPSLIGE PROBLEMATIKKER
Har udfordringer med at mærke din krop, der har svært ved at se på dig selv (eller genkende dig selv) i spejlet, der har meget svingende vægt, som har kropsspændinger du ikke ved hvor kommer fra, som har svært ved at mærke hvad du har lyst til.

RELATIONELLE UDFORDRINGER
Du har tilbagevendende udfordringer med din(e) partner(e) af samme art, svært ved at binde dig, bliver meget ængstelig i relationer, bliver meget jalous, har svært ved at holde på en partner, føler du havner i grænseoverskridende situationer igen og igen.

Ovenstående er eksempler på tematikker man kan arbejde med i terapi. Dette betyder ikke at det ikke er muligt at arbejde med andre temaer eller problematikker.

HVAD ER SOMATISK TERAPI?
Somatisk terapi består af en sammensætning af følgende elementer:
SAMTALETERAPI
Samtaleterapi er nok det mange forstår ved det at gå hos en terapeut eller psykolog. Samtaleterapi bruges til at klarlægge, perspektivere, udfordre og udfolde de problematikker der må være. Hos mig beskæftiger samtaleterapi sig både med det der er sket tidligere, det der sker lige nu, og det man forestiller sig vil ske fremover. Samtaleterapi kan både handle om tanker, følelser og handlinger, men det kan også handle om hvad der sker inde i kroppen. .

KROPSTERAPI & -ØVELSER
Kropsterapi for mig er en blanding mellem samtale og bevægelse. Det kan inkludere både egen bevægelse eller berøring fra mig. Kropsterapi står ikke alene, men er i samspil med samtaleterapien. Bevægelse og eventuel berøring kommer derfor altid først efter samtale. Det skal derfor ikke sammenlignes med hvad andre måske kalder kropsterapi hvor berøringen er det man starter med.
Øvelser hvor man bruger kroppen kan have en enorm stor terapeutisk virkning, og det er vigtigt at vi arbejder sammen og doserer dem så de passer til dig.

PSYKOEDUKATION
Det er min erfaring at rigtigt mange klienter gerne vil forstå hvorfor nogle behandlingsformer er mere virksomme end andre, og gerne vil vide hvorfor de har det som det har det. Derfor er psykoedukation en vigtig del af terapi hos mig. Det kan være at man lærer lidt om hvordan hjernen eller nervesystemet virker, hvad tilknytningsmønstre er eller noget helt tredje. Psykoedukation giver klienterne mulighed for at forstå nogle af de grundlæggende mekanismer i psyken, og også en forståelse af at de udfordringer de har står de oftest ikke alene med, og det er meget stærkt.

ØVELSER HJEMME
For at integrere det der sker i terapi kan det for mange være en god ide at lave øvelser hjemme imellem tiderne hos mig. Det kan være kropslige øvelser, øvelser i opmærksomhed eller måde at tale på, eller det kan være mindfulness øvelser. Øvelserne er altid tilpasset individuelt, og der tages højde for at de skal passe ind i hverdagen som den er.

PRISER
SOMATISK TERAPI
Samtale terapi, kropsterapi, seksualterapi, kropsøvelser, psykoedukation mv
60 min.: 850kr
90 min.: 1275kr
Par: altid 90 min.

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.

“Molly er empatisk, gennemskuer mit pis, og rummer mine udfordringer. Hun hjælper mig med at se både min frygt og mine håb om fremtiden i øjnene, og giver mig nye perspektiver på mit liv. Jeg har fået værktøjer og de manglende brikker i puslespillet der stimulerer min egen proces imellem behandlingerne. Molly har hjulpet mig med at flytte et bjerg i sneglefart, så der ikke har været stenskred, og jeg ved nu at jeg nok skal komme godt igennem.”

Kamilla, København

“…det er det skønne ved Molly, hun ser dig, lytter til dine behov og former forløbet så det er skræddersyet til dig, dine behov, drømme og ønsker. Molly får de allerbedste anbefalinger fra mig.”

Annette, Frederikssund