MASSAGE ER TIL DIG MED:
SPÆNDINGER
Kropslige spændinger der stammer fra f.eks. uhensigtsmæssig arbejdstilling, kropsholdning, sovestilling. Psykiske spændinger der stammer fra f.eks. stressende arbejdsliv eller presset hverdag.

BEHOV FOR AT SLAPPE AF
Behov for at få en afslappende massage, hvor du kommer ned i gear og mærker din krop give sig hen til beroligende berøring.

GRAVIDITETSRELATEREDE GENER
Ondt i ryg og bækken, uro eller problemer med at sove, vand i benene mv.

SMERTER & SKADER
Kroniske eller semikroniske smerter der stammer fra kropslige eller psykiske lidelser eller skader. Idrætsskader. Arvæv fra operationer eller ulykker (for intim arvævsbehandling se her).

Fysiurgisk massage i klinikken

HVILKEN FORM FOR MASSAGE TILBYDES:
Du kan booke en bestemt form for massage, men oftest booker mine klienter “bare” en tid og så tilpasser jeg massagen til dig, så den passer til det du kommer med på den pågældende dag. Du skal blot vælge mellem 60 eller 90 minutter (priser længere nede på siden).
Herunder er en kort oversigt over hvilke former for massage jeg overordnet tilbyder. Du kan booke massage her

FULDKROPSMASSAGE/FYSIURGISK MASSAGE
En god overordnet massage hvor kroppen bliver masseret og der bliver sat gang i blodomløbet. Musklerne, og deres udspring og tilhæftninger masseres og strækkes. Dette er ikke en voldsom eller hård massageform, men hvis der masseres på et udsat område kan det godt være ømt. Massagen tilpasses de udfordringer og ønsker du har. Massagen er en kombination af oliemassage, stræk og ledmobilisering.

GRAVIDMASSAGE
Med hensyntagen til den gravides særlige behov masseres kroppen. Der bruges ekstra tid på at den gravide bliver lagt i et særligt leje så det er muligt at slappe af og modtage massagen. Gravidmassage kan ske fra andet trimester. Massagen er primært med olie men der arbejdes også med assisterede stræk.

AFSTRESSENDE MASSAGE
For personer der oplever at de er stressede, sygemeldte, med PTSD, depression eller lignende er det vigtigt både at modtage berøring, men også at berøringen er tilpasset dette sårbare sted i livet og ikke er for voldsom. Den afstressende massage er blid og nærværende og der fokuseres på at opnå en overordnet afslapning og ro. Der anvendes metoder fra fysiurgisk massage, thai yoga massage, stretching, og cupping tilpasset dit behov. 90 minutter anbefales men 60 minutter er også muligt.

BINDEVÆVSMASSAGE
Nogle spændinger sidder ikke i musklerne men i bindevævet. Disse spændinger kan give store smerter og hvis der skal en særlig metode i brug for at kunne arbejde med disse spændinger. Nogle klienter oplever også at have en masse affaldsstoffer der sidder fast i bindevævet hvilket kan bearbejdes med bindevævsmassage. Cellulitis kan ligeledes mindskes ved hyppig bindevævsmassage. I bindevævsmassage arbejdes enten med olie og glidende cupping, eller uden olie med fingrene.

SPORTSMASSAGE
Sportsmassage er typisk målrettet en bestemt lidelse eller udfordring samt de tilstødende dele af kroppen. Sportsmassage kan godt være en lidt hårdere massage, og man deltager selv lidt mere i øvelser og mobilisering. Udover at være Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør er jeg også Lægeeksamineret Sportsmassør.

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.

PRISER
MASSAGE
60 min. : 600kr
90 min.: 900kr

Hvor er jeg glad for at jeg opdagede dig. Du er bare helt utrolig dygtig. Har været ved mange forskellige, men ikke prøvet en som dig, der bare kan mærke hvad der er behov for.

Solveig, Bagsværd

Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk og lægeeksamineret sports massør fra AM Massageskole, samt flere kortere kurser i blandt andet Thai yoga massage.