Arvævsbehandling er til dig der har:

ARVÆV FRA OPERATION ELLER ULYKKE
En af senfølgerne efter en operation eller ulykke kan være arvæv der giver udfordringer. Arvævsbehandling kan afhælpe manglende bevægelighed, smerter, nervøsitet omkring området, eller manglende følsomhed. Arvæv kan opstå efter cancer, fødsler, operationer i bevægapperatet eller ulykker.

SMERTER I ARVÆV
Det er muligt at afhjælpe smerter i arvæv ved behandling. Selv meget gammelt arvæv kan ændres gennem massage, stræk og samtale. Se længere nede for beskrivelse af metoden jeg anvender.

ARVÆV FRA FØDSEL
Som noget særligt tilbyder jeg behandling af fødselsrelateret arvæv. Både arvæv fra vaginale fødsler, sphincterrupturer samt kejsersnit. Du behøver ikke leve med arvæv der gør ondt eller arvæv der begrænser dig.

ARVÆV DER BEGRÆNSER DIG
Mange mennesker lever med arvæv der begrænser dem enten fysisk eller psykisk. Behandling af arvæv er simpelt of effektivt hos mig. Jeg har erfaring med alle slags ar.

Hvad er arvævsbehandling?

Jeg behandler ar ud fra min egen metode der er en videreudvikling af Ellen Heeds* undervisning på Somatic sexological Bodywork uddannelsen, mine massageuddannelser samt min viden fra mine terapeutiske uddannelser. Arvævsbehandling hos mig er en kombination af samtale, blid massage og stræk af området, samt særligt tilrettelagte øvelser derhjemme til de der ønsker det.

Jeg har god erfaring med at arbejde med alle slags ar, fra meget store ar fra canceroperationer, ulykker, til næsten usynlige ar der alle kan give et meget stort ubehag.

Det er ikke arrets størrelse der bestemmer hvor ubehageligt det kan være. Men det er min klare erfaring at man kan arbejde med alle ar, så der kommer en markant anderledes oplevelse af området.

Typisk går man i et forløb af 2-5 gange, herefter oplever de fleste så stor en ændring at de ikke oplever det nødvendigt at arbejde videre med det.

Book din behandling her, læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund her, og kig indenfor i klinikken her.

Priser

90 min.: 995 kr
60 min: 750 kr (kun opfølgende sessioner efter forudindgået aftale med mig)

Hvor er jeg glad for at jeg opdagede dig. Du er bare helt utrolig dygtig. Har været ved mange forskellige, men ikke prøvet en som dig, der bare kan mærke hvad der er behov for.

Solveig, Bagsværd

*Ellen Heed